Zorgkoppeling

Directe koppeling met zorgprofessional

Inzet bij openstaande diensten

Alle zorginstellingen in Nederland willen de beste zorg kunnen bieden. De sleutel tot de beste zorg is goed zorgpersoneel maar het is vaak moeilijk om daar aan te komen. Zorgkoppeling weet hoe uitdagend het kan zijn om geschikte mensen te vinden, die de juiste zorg bieden aan complexe doelgroepen.

Zorgkoppeling ontzorgt door goede zorgmedewerkers op de juiste plekken te zetten. Zorgkoppeling doet dit door goed geschoolde en zeer ervaren zzp’ers uit haar eigen pool te koppelen aan uw zorginstelling in heel Nederland.

Zorgvragers zijn gebaat bij continuïteit van vaste zorgverleners. Elke dag een ander gezicht, steeds weer opnieuw moeten voorstellen en je verhaal doen, brengt onrust bij de doelgroep. Daarom streven wij naar continuïteit en duurzaamheid.

Is er per direct hulp nodig bij uw zorginstelling? We zijn direct inzetbaar! Wij koppelen ons ervaren team op passende wijze aan de vraag. Onze teamgenoten zijn betrouwbare en gediplomeerde zorgprofessionals die niet terugdeinzen voor een uitdaging in de cliëntbegeleiding en teamondersteuning. Ze staan stevig in hun schoenen en zijn in staat creatief en oplossingsgericht te handelen.